Even voorstellen

Ledpaneel.nl is ontstaan vanuit onze ervaring in de afbouwbranche. Onder de naam Marvo Systeemplafonds verzorgen wij de montage van systeemplafonds en systeemwanden maar ook complete turnkeyprojecten. Verlichting is een onmisbaar aspect in dit geheel. Van hieruit is www.ledpaneel.nl ontstaan. Naast de levering van LED panelen verzorgen wij ook de complete montage van LED panelen.

Wilt u een eerst een verlichtingsplan passend bij uw situatie? Onze deskundige medewerkers vinden het een uitdaging om een passend verlichtingsplan op te stellen. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze LED panelen zijn in de afrondende fase voor het DEKRA LED Performance certificaat. Hier garanderen wij u, als klant, absolute kwaliteit.


Martin Voorwald
Martin Voorwald is directeur/eigenaar van ledpaneel.nl. Samen met zijn team sinds 2000 actief in de afbouwbranche. Als drijvende kracht achter ledpaneel.nl waarborgt hij de kwaliteit van de ledpanelen.

Gosé Bos
Belt u met ledpaneel.nl dan komt u in contact met Gosé Bos. Gosé is onze verlichtingsdeskundige. Hij legt geduldig uit waar u op dient te letten bij de aanschaf van kwalitatief goede LED Panelen.

Ruben Timmerman
Ruben Timmerman vervult de functie van Verkoper Binnendienst voor ledpaneel.nl. Ruben verzorgt de contacten tussen ledpaneel.nl en haar klanten.

Leroy Hars
Leroy Hars is onze verkoper buitendienst/projectbegeleider. Leroy komt bij klanten op locatie en geeft op basis van de situatie een passend advies m.b.t. de juiste verlichting. Is een traject eenmaal opgestart dan houdt Leroy een vinger aan de pols zodat het project vloeiend verloopt.


Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden:Marvo Verlichting BV - Stephensonstraat 21 B - 7903 AS Hoogeveen
Tel: 0528 - 74 50 40 | Email: info@ledpaneel.nl

kvk nr: 61027227 - BTW nr: NL854172002B01

Website ontwerp Eyemedia - Hosting Dnr.nl
Copyright © Marvo systeemplafonds

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Ik begrijp het    Meer informatie