Led Highbay voor in uw magazijn

Is je magazijn tussen de 6 en de 10 meter hoog? Dan gebruikt je een LED Highbay armatuur om een enorme hoeveelheid licht naar de vloer te projecteren. Bespaar meer dan 50% op je energiekosten!

incl BTW
excl BTW
led magazijn floodlight

LED Highbay 100W 4-6 meter

Verlicht je magazijn, bedrijfshal of garageruimte met de 100W UFO Highbay in koel witte lichtkleur

89,95
highbay 150 watt

LED Highbay 150W 6-8 meter

Verlicht je magazijn, bedrijfshal of garageruimte met de 150W UFO Highbay in koel witte lichtkleur

99,95

Een highbay wordt vaak toegepast op een hoogte van 4 tot 10 meter. Onder die hoogte is de inkijk van het product vaak te groot en kan hij als hinderlijk worden ervaren. De iets hogere magazijnruimtes worden juist erg fijn met deze lampen verlicht. De ingebouwde LED driver zijn van gerenommeerde merken zoals Philips of Sonsen.

Dimbare magazijnlampen?

De highbay magazijnlampen zijn voorzien van een 1-10V stuuringang. Dit betekend dat je deze niet persé hoeft te gebruiken, maar als je nog meer op de energiekosten wilt besparen kun je deze voorziening koppelen aan een 1-10V dimmer, of 1-10V sturing gekoppeld aan een daglicht sensor. Zo maak je je magazijn nog duurzamer verlicht.

Hoeveel lampen heb ik nodig?

Om te berekenen hoe je aan het juiste lichtniveau komt, is vaak iets meer nodig dan een simpele rekensom. De ervaring leert dat je met 1 lamp zo'n 20 m2 goed kunt verlichten. Bij Ledpaneel geven we hier geen aanvullend advies over, maar bij Lightsale kun je terecht voor een lichtplan voor het magazijn.

  • Professioneel advies via Lightsale
  • Gebruik 1 highbay voor ca 20m2 magazijn
  • Hoge kwaliteit LED driver
  • Veel licht, laag energieverbruik
  • Sporthal, magazijn, loods, garage etc
9.4
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd
Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. R...
helemaal TOP
ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !
Goede en snelle service.
Ben erg blij met de nieuwe professionele verlichting in de winkel en de snelle en goede service van Light Sale. Heel mooi en warm licht. Prachtig.
top
helemaal tevreden