Lampen in zowel filament als Smart lampen RGB

Led lampen geschikt voor E14 en E27 lamphouder, in kooldraad / filament uitvoering en Smart LED in kleur verstelbare modellen!

incl BTW
excl BTW
Filters
2700K
3000K
6000K

Led lampen zijn er natuurlijk in talrijke uitvoeringen. Wij van ledpaneel hebben uitsluitend gezocht naar modellen die goed werken, passen in de meeste verlichtingsarmaturen en die van de beste kwaliteit zijn. Met een led lamp bespaar je eigenlijk direct op de energierekening.

Wat is een LED?

Wikipedia; "Een led is een elektronische halfgeleidercomponent opgebouwd als een diode, die bij stroomdoorgang in de doorlaatrichting licht uitstraalt. Dit kan zichtbaar licht in diverse kleuren zijn, maar ook infraroodstraling of ultraviolette straling."

Bij de gloeilamp liep de spanning door een gloeispiraal, deze werd warm en op deze manier ontstond er ook licht naast de warmte. De gloeilamp had destijds een efficiëntie van ongeveer 10 lumen per verbruikte Watt. Bij de moderne LED lampen, kan dit zelfs oplopen tot wel 125 of 150 lumen per Watt! Hierdoor kunt u dus terug van 60 Watt naar 4 of 6 Watt aan energieverbruik. Direct voordeel door uw investering!

Welke lichtkleur kies ik?

Lichtkleuren zijn er in een aantal verschillende waarden. Bij ledpaneel werken we met 2200K, Dit is bijna tegen rood aan, dan richting 2700K wordt gezien als vergelijkbaar licht met een gloeilamp, en dan 3000K wat veel als kantoorverlichting wordt gebruikt. Hoe hoger de temperatuur K, hoe koeler wordt de lichtkleur. Kies je voor een Smart LED lamp? Die zijn vaak te bedienen met apps op telefoon of tablet en hierbij kun je zelf de kleur, of de kleurtemperatuur aanpassen!

Kleur aanpassen is in Rood Groen Blauw
Kleurtemperatuur is van 2200 tot 4000K

9.4
Goede en snelle service.
Ben erg blij met de nieuwe professionele verlichting in de winkel en de snelle en goede service van Light Sale. Heel mooi en warm licht. Prachtig.
top
helemaal tevreden
Geweldig !
Wij hebben door Lightsale een lichtplan voor onze nieuwe woning laten opstellen en uiteindelijk de verlichting ook bij hun aangeschaft. Zeer goed begeleiding en ide...
Weer een mooi project afgerond met de led panelen / tubes van lightsale!
Altijd bereikbaar, goede service en denken altijd mee om problemen op te lossen. Ga zo door!