LED Paneel voor systeemplafonds 60x60 of 120x30

Een LED Paneel is ideaal als kantoorverlichting en past in vrijwel alle standaard systeemplafonds.

incl BTW
excl BTW
Filters
3000K
4000K
De verlichting in uw kantoor is van essentieel belang; zo werkt men prettiger wanneer de verlichting in orde is. Door te werken met led panelen bespaart u enorm op de energierekening en heeft u in veel gevallen een zeer functionele oplossing in huis. Kantoren kunnen ingedeeld worden in open kantoortuinen en cellenkantoren. Kantoren kunnen tevens een integraal onderdeel vormen van andere gebouwtypes zoals productiegebouwen,scholen of ziekenhuizen. Bij Ledpaneel vindt u de meest verkochte soorten, en heeft u uw product niet gevonden? Bel of mail ons en wij gaan voor u zoeken!

Een led paneel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat hij vaak 1 op 1 in uw systeemplafond geplaatst kan worden. U bespaart met het vervangen van uw TL verlichting al gauw meer dan 50% op de energiekosten. Er zijn efficiënte, en minder efficiënte panelen te verkrijgen. Dit kenmerkt zich door de lumen / Watt verhouding. Om aanspraak te maken op de EIA subsidie vanuit het rijk is in 2020 minimaal 120lm/W nodig.

Afmetingen van LED Panelen

Kantoren worden vaak voorzien van LED panelen in 60x60 of 120x30 cm. Dit omdat het stramien van het systeemplafond reeds aanwezig is en de maatvoering hiervan leidend is. Heeft u afwijkende maatvoering nodig, dan kunnen wij ook op maat panelen voor u produceren. Daarnaast is het goed om in kantooromgevingen te werken met UGR LED panelen. Deze zijn een stuk minder hinderlijk en contrastrijk dan de standaard opaal uitvoeringen.

Tijd om uw systeemplafond te verduurzamen

Onze onderhoudsvrije lampen zijn dé vervanger voor traditionele TL verlichtingsarmaturen. Ze passen in de meeste systeemplafonds en geven net zoveel, of zelfs meer licht dan uw oude verlichting. Wilt u de panelen dimmen of dimbaar maken? Hiervoor hebben wij een prachtige draadloze oplossing. Draadloos dimmen van led panelen