3 Kleuren LED Paneel 60x60

Multicolor led paneel 60x60 met schakelaar om lichtkleur te stellen van 3000K, 4000K, 6000K 105 lumen/W goede garantie en kwaliteit

instelbaar led paneel led paneel 60x60 3 lichtkleuren led paneel
Nooit meer met het verkeerde product op de klus? Dat kan met ons professionele Multicolor LED paneel! Met de kleine schakelaar kunt u het armatuur instellen op 3 verschillende lichtkleuren, en aanpassen wanneer dat nodig is. Het lage vermogen van 30 Watt zorgt ervoor dat het led paneel super efficiënt is. Dit paneel installeert u gemakkelijk in uw systeemplafond en sluit u aan met de meegeleverde flickerfree driver.

Kan ik het led paneel dimmen?

De basis versie is standaard niet dimbaar, maar wilt u tóch dimmen? Kies dan voor de toevoeging van een dimbare driver (omvormer). Wilt u weten hoe u dit moet aansluiten? Kijk dan hier hoe u uw LED paneel kunt dimmen. Daarbij heeft u uiteraard een dimmer nodig.

Kan ik dit led paneel direct gebruiken?

Dit led paneel is nú klaar om te gebruiken! Het 230v aansluitsnoer wordt gratis meegeleverd en is ook al voor u aangesloten. Het enige dat u hoeft te doen is het paneel in uw systeemplafond te plaatsen.

Waarom kies ik voor ledpaneel.nl?

Lees onze reviews en u weet het; hier heeft u niet te maken met een internetverkoper, maar met een importeur die gaat voor kwaliteit en de perfecte service. Bij ons staat de klant op nummer 1 en zorgen wij samen met u voor een professioneel resultaat in uw kantoor, winkel, bedrijfshal of waar u onze panelen ook zou willen gebruiken.

✔️ Bespaar meer dan 50% energie
✔️ Inclusief driver en aansluitsnoer reeds gemonteerd
✔️ Meer dan 105 lumen / Watt is zeer efficiënt!
✔️ Inclusief AGT LED driver
✔️ Uitgebreide garantie op de PMMA LGP
✔️ Ready to go, kant & klaar product!
Misschien ook iets voor u?