Backlit led paneel 120x30 3000K 36W

Voordelig Backlit ledpaneel 36W 3900 Lumen 120x30 paneel inclusief driver 110lm/W en Philips LED Driver

led paneel 120x30 warm wit paneel backlit 120x30 led verlicthing systeemplafond
Voordelig inbouw led paneel, geschikt voor gebruik in systeem plafonds met maatvoering 120x30. Het paneel wordt geleverd inclusief led driver, direct aansluiten op 230V! De warm witte lichtkleur is prettig om te ervaren. Zoekt u een betrouwbaar led paneel, waarmee u snel op energie kunt besparen, dan is dit paneel de juiste keus. De randkleur van het armatuur is wit gepoedercoat. Het armatuur wordt geleverd met aansluitsnoer.

Waarom Backlit?Een backlit paneel heeft als grote voordeel dat er geen LGP plaat meer aanwezig is in het paneel. Vaak is er toch voldoende hoogte boven het systeemplafond en kan die paar centimeter verschil geen kwaad. De LED's zitten in de backlit versie op de achterzijde van het paneel. Ze stralen door middel van lensjes op de opaalplaat voor een gelijkmatige verdeling.

Voordelig maar zeer betrouwbaar led paneel

Deze basis modellen zijn zeer geschikte vervangers om direct te besparen op de energienota. Het armatuur is voorzien van een flickerfree driver, waardoor wij op deze basismodellen 4 jaar garantie kunnen geven.

✔️Vervang uw TL verlichting 120x30 voor LED
✔️Geen gedoe met kroonstenen of koppelstukjes
✔️Direct meer dan 50% energie besparen
✔️Gemakkelijk te plaatsen en snel in huis