LED Paneel 595X595 4000K

LED Paneel 40W 3600 Lumen Inbouw / Inleg paneel inclusief driver

koel wit led paneel 60x60 led paneel koel wit led paneel met stekker
Basis inbouw led paneel, geschikt voor gebruik in systeem plafonds. Het paneel wordt geleverd inclusief led driver (omvormer) dus direct aansluiten op 230V! De neutraal witte lichtkleur is prettig om te ervaren in uw winkel of kantoorruimte. Zoekt u een voordelig led paneel, waarmee u snel op energie kunt besparen, dan is dit paneel de juiste keus. De randkleur van het armatuur is wit gepoedercoat. Weet u niet precies welke lichtkleur u nodig heeft? Lees dan dit artikel over de lichtkleur van uw led panelen.

Led paneel dimmen?

U kunt het led paneel dimmen met een 0-10V dimsignaal. Dit kan gemakkelijk met een Jung 240-10 dimmer. Een normale dimmer werkt dus niet!

Is dit LEDPaneel direct te gebruiken?

Dit led paneel is nú klaar om te gebruiken! Het 230v aansluitsnoer wordt gratis meegeleverd en is ook al voor u aangesloten. Het enige dat u hoeft te doen is het paneel in uw systeemplafond te plaatsen.

Waarom kies ik voor ledpaneel.nl?

Lees onze reviews en u weet het; hier heeft u niet te maken met een internetverkoper, maar met een importeur die gaat voor kwaliteit en de perfecte service. Bij ons staat de klant op nummer 1 en zorgen wij samen met u voor een professioneel resultaat in uw kantoor, winkel, bedrijfshal of waar u onze panelen ook zou willen gebruiken.

Voordelig maar betrouwbaar led paneel

Deze basis modellen zijn zeer geschikte vervangers om direct te besparen op de energienota. Het armatuur is voorzien van een flickerfree driver en een goede anti-UV plaat, waardoor wij op deze basismodellen 2 jaar garantie kunnen geven.


Misschien ook iets voor u?
Jung-1-10

Jung 0-10V Dimmer 240-10

Druk-draai dimmer voor led panelen in 0-10v geschikt voor inbouw in wand inbouwdoos, verkrijgbaar in wit of creme.

Vanaf 47,80