SALE LED Panel 60x60 3000K

LED Backlit Paneel 36 Watt 3000K, inclusief voorgemonteerde Philips led driver 60x60 centimeter

paneel-warm-wit BASIC-LED-PANEL-2020 Backlit
Led panelen waren niet eerder zó voordelig! Dit uitverkoop paneel in de maatvoering 60x60 cm is geschikt voor iedere ruimte waar voordelig verlicht moet worden. De panelen worden geleverd inclusief Philips driver (omvormer) en 230v netsnoer dat reeds voorgemonteerd is. Geen gedoe met kroonstenen!

Het paneel heeft een warm witte lichtkleur, geschikt voor bijvoorbeeld magazijn, archief, opslag etc. De panelen zijn een backlit uitvoering; dit houdt in dat ze iets dikker zijn als een standaard led paneel. Het voordeel hiervan is dat de gebruikte kunststoffen niet kunnen verkleuren en de levensduur dus langer is. Het armatuur past naadloos in uw systeemplafond van 60x60 cm.

✔️ Bespaar meer dan 50% energie
✔️ Inclusief gratisdriver en aansluitsnoer
✔️ Meer dan 100 lumen / Watt is zeer efficiënt!
✔️ Inclusief Philips LED driver

Wat is een backlit led paneel?

Bij normale "Edge lit" led panelen wordt het armatuur vanuit de zijkant verlicht. Het licht straalt over een LGP plaat heen die ervoor zorgt dat het licht mooi verdeeld wordt. Het nadeel aan deze techniek is dat er veel PS of MS platen verkrijgbaar zijn. Deze kunnen verkleuren na verloop van tijd en zorgen ervoor dat het vlak niet mooi egaal verlicht is. Ons SALE paneel is echter iets dikker dan een edge-lit, en noemen we "back-lit". De LED's zitten in deze panelen aan de achterkant gemonteerd, en zijn voorzien van een kleine lens. Hierdoor wordt het licht verspreid over de opaalplaat voor een uniforme uitstraling. Het grote voordeel is dat deze techniek goedkoper is, en er geen verkleuring meer kan optreden!

Waarom bestellen bij ledpaneel?

Lees onze reviews en u weet het; hier heeft u niet te maken met een internetverkoper, maar met een importeur die gaat voor kwaliteit en de perfecte service. Bij ons staat de klant op nummer 1 en zorgen wij samen met u voor een professioneel resultaat in uw kantoor, winkel, bedrijfshal of waar u onze panelen ook zou willen gebruiken.