UGR PRO Paneel 595X595 3000K

UGR LED Paneel 36W 3600 Lumen Inbouw / Inleg paneel inclusief driver

UGR Led paneel 116294-B-2
Professioneel inbouw led paneel, geschikt voor gebruik in systeem plafonds. Het paneel wordt geleverd inclusief led driver, direct aansluiten op 230V! De warm witte lichtkleur is prettig om te ervaren. Zoekt u een voordelig, maar professioneel led paneel, waarmee u snel op energie kunt besparen, dan is dit paneel de juiste keus. De randkleur van het armatuur is wit gepoedercoat.

Standaard inclusief snoer!Het is niet toegestaan boven het systeemplafond te werken met wago's of kroonstenen, daarom zijn onze panelen reeds voorzien van een netsnoer. Dit netsnoer heeft een lengte van 150cm.

Lage verblindingswaarde

De verblindingswaarde van deze panelen is door de microprismatische afscherming onder de 19. Dit betekend dat dit paneel een uitmuntende keus is voor uw kantoorverlichting of werkplekverlichting. De 100 lumen / Watt is een goede opbrengst om direct te beginnen met besparen.

Is een paneel de juiste keus?

Dit is per locatie, of per project verschillend te beoordelen. Wanneer men de verwachting van een budget paneel kan bijstellen, kun je een eerlijke keuze maken. In situaties als key-turn opleveren, magazijnen of ruimtes waar het licht weinig aan staat is dit een prima oplossing. Wij informeren u er graag over, ook wanneer u een lichtplan nodig heeft! Precies voor deze inschatting is onze lichtontwerper de juiste aanvulling.