Voordelig inkopen van uitlopende LED Panelen

Led panelen zijn flink onderhevig aan prijsschommelingen. Doordat wij niet deelnemen aan internet prijs dumpingen verkopen wij restpartijen gewoon uit via de website ledpaneel.nl. Bij restpartijen kunt u denken aan panelen voor het systeemplafond die uitgevoerd zijn met een PS plaat, of waarvan enkele leds defect zijn. Hierdoor passen wij deze niet toe in onze professionele projecten, maar is het milieutechnisch niet verantwoord om ze zomaar weg te gooien.

De uitverkoop panelen zijn ideaal wanneer u ruimtes goedkoop en voordelig wilt verlichten maar geen noodzaak ziet om duren led verlichting te plaatsen. Denkt u aan magazijnruimtes, opslagruimtes in uw kantoor, of zelfs in archieven.

Op ieder paneel heeft u de wettelijke garantie van 1 jaar op het functioneren van het paneel. Op eventuele verkleuring van de platen en het uitvallen van de led's verlenen wij geen garantie bij artikelen uit deze categorie. U bent zich ervan bewust bij aankoop dat het hier om een restpartij verlichting gaat. Vandaar dat ook de prijsstelling dusdanig laag is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »