Lichtplan laten verzorgen?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies zodat u altijd de juiste verlichting heeft. U kunt hiervoor contact opnemen met onze medewerkers van verkoop binnendienst.

Altijd advies op maat

Ook kunnen wij vrijblijvend een lichtplan op maat voor u maken, u kunt een tekening van ruimtes het liefst in autocad sturen naar info@ledpaneel.nl. We kunnen met behulp van een besparingstabel laten zien wanneer uw investering rendement oplevert. Voor al uw vragen met betrekkening voor onze LED verlichting kunt u contact opnemen met onze deskundige Gosé Bos. Tevens komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te laten zien!

Plan waarmee u (energie) bespaart

Bij het maken van het lichtplan op maat besteden we natuurlijk de nodige aandacht aan het investeringsplaatje, de mate van energieverbruik en de levensduur van de geadviseerde verlichting. U wilt immers een optimale (licht) beleving in combinatie met een milieuvriendelijke en zuinige omgang met energie. Maar het moet natuurlijk voor u wel betaalbaar en rendabel zijn. Het eventuele recht op subsidie en investeringsaftrek biedt hier wellicht uitkomst voor. Onze medewerkers van Ledpaneel.nl adviseren u graag.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze medewerkers staan voor u klaar voor het beantwoorden
van uw vragen, het geven van advies of een vrijblijvende offerte.

✆ 0528 - 74 50 40Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden:Marvo Verlichting BV - Stephensonstraat 21 B - 7903 AS Hoogeveen
Tel: 0528 - 74 50 40 | Email: info@ledpaneel.nl

kvk nr: 61027227 - BTW nr: NL854172002B01

Website ontwerp Eyemedia - Hosting Dnr.nl
Copyright © Marvo systeemplafonds

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Ik begrijp het    Meer informatie