Over Ledpaneel

Sinds de oprichting in 2008 is Lightsale expert in het verlichten van woonhuizen, kantoren, hotels en winkels. Na 2019 hebben wij voor een aantal relaties onder OEM / Whitelabel diverse LED Panelen mogen introduceren en produceren. Om deze led panelen te verkopen is de webshop ledpaneel.nl ingericht, wij putten uit eigen voorraad, en voorraad van onze relaties waarvoor wij mogen produceren. Een win-win situatie. Daarnaast verkopen wij in onze Outlet de meest voordelige panelen op het internet.

lichtadvies

Bent u op zoek naar lichtadvies?

Lightsale heeft ruime ervaring op allerlei verlichtings-vraagstukken zoals projectverlichting, op maat gemaakte lichtplannen, besparingsadviezen, winkelverlichting, kantoorverlichting, hotelverlichting, en verlichting voor in de horeca of een residentiële woning. We vinden het belangrijk dat wanneer we een advies geven, dat dit technisch en architectonisch onderbouwd is. Wij beschikken over diverse certificaten en diploma's waaronder het MBO diploma "Verlichting & Techniek", de juiste capaciteiten voor het maken van lichtcalculaties en het diploma voor HBO Lichtontwerp. Kijkt u hier verder voor meer informatie over onze andere activiteiten.

Installateurs? Wij helpen u graag!

Ieder project van woning tot kantoor pakken wij met beide handen aan. Informeer naar de mogelijkheden voor een vrijblijvend gesprek! Wij leveren onze projecten vaak uit via de installateur, zodat deze op het project ook de door ons gewenste service kan bieden. De installateurs waarmee wij werken kennen onze producten, en zijn bekend met onze ontwerpen. Het is dus geen probleem om een bestelling in onze webshop te plaatsen, of om een lichtadvies aan te vragen.