Led panelen voor scholen

Bent u op zoek naar verlichting voor het onderwijs dan kunt u eens uitkijken naar het gebruik van onze energiebesparende led-panelen of inlegarmaturen! Voor alle ruimtes geschikt, denk aan praktijklokalen, studieruimtes en natuurlijk kantines, gangen en toiletten.Wij bieden led-panelen in drie verschillende kleuren en zo is er voor elke ruimte een passende kleur te vinden. Door het gebruik van led-panelen bespaart u zo'n 50% aan energiekosten ten opzichte van conventionele TL verlichting! U kunt ons bellen voor een offerte op maat, of natuurlijk direct in de webshop uw led panelen bestellen. Wilt u graag eerst zien wat de mogelijkheden zijn; onze showroom in Almere is op afspraak te bezoeken. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Verschil tussen led paneel en inlegarmatuur?

Een led paneel is in sommige situaties toe te passen, wanneer het echter gaat om gelijkmatigheid en contrast in ons kijkveld is het niet altijd de juiste oplossing. Doordat er een groot vlak aan het plafond zit dat licht geeft is dit hinderlijk in de vorm van reflecties, maar ook verspillen we een hoop energie aan licht aan de bo-venzijde van de ruimte. (zie reflectie in raam, en bundel op muur)

In tegenstelling tot panelen is een armatuur er voor gebouwd om zo efficiënt als mogelijk met de energie om te gaan. We gaan dus licht bundelen en de inkijk van de bron beperken. Dit is vele malen rustiger voor een taakomgeving als een leslo-kaal, wat ook conform de normeringen wordt ge-eist. (zie geen reflectie in raam, en mooie bundels op muur; licht op het taakvlak)

verschil-panelen
Vraag vandaag advies aan!

Na uw aanvraag nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Uw gegevens worden beveiligd opgeslagen.
We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.