Led panelen voor kantoren

De verlichting in uw kantoor is van essentieel belang; zo werkt men prettiger wanneer de verlichting in orde is. Door te werken met led panelen bespaart u enorm op de energierekening en heeft u in veel gevallen een zeer functionele oplossing in huis. Kantoren kunnen ingedeeld worden in open kantoortuinen en cellenkantoren. Kantoren kunnen tevens een integraal onderdeel vormen van andere gebouwtypes zoals productiegebouwen,scholen of ziekenhuizen. Bij Ledpaneel vindt u de meest verkochte soorten, en heeft u uw product niet gevonden? Bel of mail ons en wij gaan voor u zoeken!

verlichting kantoor
  • Professionele LED panelen
  • Uitmuntende specificaties
  • Betrouwbare referenties

Liever professioneel lichtadvies?

Tegenwoordig worden kantoren steeds luxer en huiselijker ingericht. Lightsale kan u hierbij helpen door een compleet lichtontwerp / lichtadvies voor uw kantoor te maken. Het gaat dan niet langer om standaard oplossingen voor uw systeemplafond, maar écht een stukje advies waarbij de experts van Lightsale u volledig kunnen ondersteunen.

Of zoekt u gewoon een functionele oplossing?

Dan bent u bij Ledpaneel aan het juiste adres. Doordat wij uitsluitend met professionele producten werken kunt u bij ons met een gerust hart uw led verlichting voor het kantoor bestellen. De hoge kwaliteitseisen die wij aan de producten stellen staan garant voor vele jaren zorgeloos verlichten. Denkt u aan DEKRA gekeurde producten, koppelbare netsnoeren of zelfs noodverlichting ingebouwd bij uw LED panelen, wij zijn tot veel in staat!

Ledpaneel weet dat wanneer u overstapt op led verlichting er zowel op uw energierekening als verlichtingskosten wordt bespaard. Ledpaneel geeft u hier graag passend advies over. Wilt u zich vrijblijvend laten adviseren?

Vraag vandaag advies aan!

Na uw aanvraag nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Uw gegevens worden beveiligd opgeslagen.
We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.