led paneel bestellen online

Bestel Led panelen | Beste keuze | ledpaneel.nl

Ledpaneel is uw professionele partner op het gebied van uitsluitend LED panelen. Voordelige verlichting én in onze outlet al vanaf 9,95 te verkrijgen!

LED Paneel voor systeemplafonds 60x60 of 120x30

LED Panelen

Een LED Paneel is ideaal als kantoorverlichting en past in vrijwel alle standaard systeemplafonds van 60x60 of 120x30 centimeter

Professionele LED inlegarmaturen als vervanger voor uw TL verlichting

LED Inlegarmaturen

Uw kantoor professioneel en zakelijk verlichten kan met onze LED inlegarmaturen. Geschikt voor de wat luxere uitstraling!

Inbouw downlights in LED uitvoering

LED Downlights

Naast de basisverlichting zorgen LED Downlights voor het verlichten van uw hal of toiletruimtes. Ronde downlights voor mooi basislicht in je pand!

Breedstralers in LED uitvoering 10, 20, 30 Watt

Led Breedstralers

Een breedstraler in LED zorgt ervoor dat je een pad, woning of tuin met 1 straler kunt verlichten. Deze kan met of zonder bewegingssensor besteld worden.

Led Highbay voor in uw magazijn

Led Highbays

Is je magazijn tussen de 6 en de 10 meter hoog? Dan gebruikt je een LED Highbay armatuur om een enorme hoeveelheid licht naar de vloer te projecteren. Bespaar meer dan 50% op je energiekosten!

Waterdichte TL verlichting in LED

LED TL verlichting

Vervang de huidige waterdichte TL bakken voor onze LED units en bespaar direct op de energienota. Waterdicht en slagvaste uitvoeringen.

Led railverlichting met innovatief railsysteem

LED Railverlichting

Een railspot is ideaal om kantoren, winkels en showrooms goed te verlichten. De spots zijn zwenkbaar en draaibaar en op elke plek in de rails te bevestigen.

Led spots met ingebouwde led module

LED Spots

Ben je op zoek naar een goede, betrouwbare LED spot of inbouwspot? Wij hebben verschillende spots die aan al je verwachtingen kunnen voldoen.

Bij Ledpaneel kunt u terecht voor de inkoop van verschillende LED panelen. Zowel budget vriendelijk als hoogwaardige inlegarmaturen en downlights kunt u gemakkelijk via onze webshop bestellen. Sinds de oprichting in 2008 weten wij welke led panelen geschikt zijn voor uw kantoor of bedrijfsruimte. Heeft u hulp nodig bij de inrichting van uw pand?

Zoekt u lichtadvies op maat?

led paneel webshop

Naast het aanbieden van verlichting via onze webshop, geven wij met Lightsale ook lichtadvies. Voor veel bedrijfspanden is 1 op 1 vervangen van TL verlichting voldoende om uw energieverbruik te verbeteren, maar wanneer u ook echt naar een lichtoplossing, lichtplan of lichtadvies zoekt dan stellen wij graag onze diensten aan u beschikbaar. Wij verzorgen met Lightsale het complete traject; van lichtadvies tot installatie. Kijk hier voor meer informatie.

Betrouwbaar en snel!

Door bij Ledpaneel te bestellen weet u zeker dat we met zorg omgaan met uw bestelling én uw gegevens. Zo versturen wij onze producten altijd via onze vaste partners en zijn wij bekend met track en trace oplossingen die u gewend bent. Spoed aanvragen? Ook die zijn ons niet vreemd en behandelen wij graag vanuit ons kantoor in Almere!

Wat zijn de voordelen van panelen?

Door professionele led panelen te gebruiken in uw systeemplafond, bijvoorbeeld 60x60 of 120x30 ervaart u al snel de voordelen ten opzichte van een conventioneel TL armatuur. LED beschikt in veel gevallen over een hogere CRI waarde dan een verouderde TL buis, een led paneel is strakker afgewerkt, gaat langer mee dan een TL buis en heeft een veel lager energieverbuik. De beste LED panelen gaan wel 50.000 uur mee, terwijl u in veel gevallen meer dan 70% aan energie bespaart wanneer u uw oude TL verlichting vervangt. De platen zijn eenvoudig te plaatsen in het systeemplafond en 1 op 1 uitwisselbaar met uw huidige TL verlichting!

Welke lichtkleur bij led panelen?

De meeste van onze panelen zijn te verkrijgen in de lichtkleuren 3000K en 4000K. Maar wat houden deze lichtkleuren in, en welke kunt u het beste in uw situatie toepassen? Vaak worden onze 3000K panelen vooral gebruikt in toepassingen waar het licht "vriendelijk" of "sfeervol" dient te ogen. Een toegankelijke sfeer in ontvangsthallen, winkels, kleedkamers en kantoren.

De 4000K versie wordt vaak gezien als neutraal wit licht, deze lichtkleur wordt veelal toegepast in de wat "frissere" kantoren, kapsalons, schoonheidssalons, scholen, keukens, magazijnruimtes etc.

De 6000K wordt weinig toegepast. Vaak associeert men deze kleur met "daglicht wit", waarbij 5700K veel meer in de buurt zou komen dan 6000K. Ons instelbare LED paneel kan alle 3 de lichtkleuren produceren, u veranderd de lichtkleur snel met de ingebouwde mini switch.

9.4
TOP !!!!!
Super bedrijf !!!
super ervaring met Lightsale!
Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd
Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. R...
helemaal TOP
ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !